De voorverkoop van de plaatsbewijzen vindt plaats vanaf 28 januari ’17 om 12:00 via royaalkabaal.nl. Voor de snelle beslissers zijn er “haantje de voorste tickets” voor slechts €9,95 (ex fee). Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen voorradig.

Het spektakel vangt aan om 12:00 en duurt tot 23:00. Voor de fanatiekste koningsdag vierder gaat het feest tot 06:00 in de ochtend door in de North Sea Venue wat zich op het Balkenhaventerrein bevindt. Hiervoor zijn speciale combi tickets beschikbaar voor slechts €19,95 (ex fee).

Na 22:30 gaat Royaal Kabaal nog door met een dikke after in de North Sea Venue welke gelegen is op het Balkenhaventerrein. Tickets zijn los te koop voor de after en in combinatie met een festival ticket. Indien je een combi ticket koopt ontvang je bij binnenkomst een polsbandje wat na 22:30 toegang geeft tot de after in de binnenzaal. Je kan zowel voor de festival als de after gebruik maken van dezelfde locker.

De minimale leeftijd voor Royaal Kabaal is 18 jaar. Dat betekent dat je 18 moet zijn op de dag dat je het evenement bezoekt. Bij twijfel over je leeftijd word je om legitimatie gevraagd, neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart)

Royaal Kabaal vindt plaats op de Balkenhaven in Zaandam. Lees hieronder hoe je de locatie het beste kunt bereiken met het openbaar vervoer of de auto.

Zowel vanaf Station Amsterdam Sloterdijk als Station Zaandam zullen er pendelbussen gaan naar Royaal Kabaal. Plan je route via www.ns.nl en www.9292ov.nl De pendelbussen rijden tot een half uur na afloop van de after.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie. Het navigatieadres is adres: Hemkade 48 Zaandam 1506 PS. Volg de borden die je naar het parkeerterrein leiden.

Er is een grote fietsenstalling voor de ingang van het festivalterrein. 

Vanaf Amsterdam is de Balkenhaven makkelijk bereikbaar door gebruik te maken van de gratis Hempont. Vanaf Amsterdam Westerpark is het ongeveer 20 a 25 minuten fietsen. De Hempont vaart 24 uur per dag.

Royaal Kabaal hanteert een zero tolerance beleid. Dat betekent dat je geen soft- en harddrugs in je bezit mag hebben. Bij de ingang wordt hierop gefouilleerd.

Er zullen voldoende lockers aanwezig zijn. Een locker kost €5 met een verplichte borg van €5, dit dient contant betaald te worden. Lockers zijn ook beschikbaar in de voorverkoop.

Uiteraard vinden we het leuk als je veel foto’s maakt! Voor een (semi) professionele camera heb je echter wel persaccreditatie nodig. Wil je dit aanvragen, stuur dan even een e-mail op info@royaalkabaal.nl